Naročila

Pogoji poslovanja

KRATEK POVZETEK

  • pri nakupu v vrednosti nad 50,00 € pridobite kupon za dodaten 10% popust, ki ga lahko uveljavljate ob naslednjem naročilu stripov iz naše ponudbe,
  • pri nakupu stripov v vrednosti nad 80,00 € ne zaračunavamo stroškov pošiljanja, stroški pošiljanja se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (za paket do 2 kg boste plačali 3,73 €, za paket do 5 kg 4,45 €, za paket do 10 kg 6,54 € itd),
  • nudimo 30-dnevno garancijo vračila nepoškodovanega blaga,
  • vsa naročila bomo obravnavali ažurno in jih oddali na pošto vsak petek po 14.00 uri.

Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne strani in uporabniki. Z oddajo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

 

DOBAVA NAROČENIH STRIPOV in ostalih artiklov iz naše ponudbe

Po oddaji naročila na naš e-naslov studio.risar@siol.net ali ustno na telefon 03 749 00 78 vam v kratkem pripravimo PREDRAČUN. Po plačilu le tega boste prejeli naročeno blago. Rok dobave je največ 6 delovnih dni, razen v primeru, ko artiklov ni na zalogi.

Zaradi slabih izkušenj blaga ne pošiljamo po povzetju. Plačilo z gotovino je možno le pri osebnem prevzemu stripov in ostalih artiklov v knjigarni Antika (Kocbekova ulica 6, Celje).

 

CENE IN STROŠKI DOSTAVE

Navedene cene stripov in ostalih artiklov na strani risar.si so v evrih (€) in že vključujejo 9,5% oz. 22% davek na dodano vrednost, razen kadar je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo do preklica. Stroški pošiljanja se zaračunavajo posebej po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in znašajo za paket do 2 kg 3,73 €, za paket do 5 kg 4,45 €, za paket do 10 kg 6,54 € itd.

Pri naročilu stripov v vrednosti nad 80,00 € ne zaračunavamo stroškov pošiljanja in dostave.

Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije. Za pošiljanje knjig v tujino veljajo trenutne cene Pošte Slovenija.

 

30 – DNEVNA GARANCIJA

Kupci imajo možnost stornirati naročilo v 15 dnevnem roku od dne plačila računa. V tem primeru nam v roku 30 dni od stornacije naročila nepoškodovane izdelke v enaki količini in v ustrezni embalaži s priloženim originalnim računom/ dobavnico, kopijo vašega osebnega dokumenta ter bančne kartice, kjer bo razvidno vaše ime in TRR pošljite na naslov:

 

Studio Risar, Vojko Volavšek s.p.

Valvasorjeva ulica 23, 3000 Celje

S pripisom »vračilo«

 

Poštnino vračila plača kupec. Celotno kupnino, ki je predmet storniranega naročila, vam bomo najkasneje v 14. delovnih dneh po vrnitvi blaga vrnili na vaš transakcijski račun.

 

POŠILJANJE E-OBVESTIL

Vsi stari in novi naročniki naših stripov ste zavedeni v našo interno podatkovno bazo in boste občasno prejemali obvestila o novostih naše založbe (največ šestkrat letno). V kolikor teh obvestil ne želite prejemati nam odjavo sporočite ustno na telefonsko številko 03 749 00 78 ali po e-pošti na studio.risar@siol.net.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni knjigarni na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Z nakupom soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za namene internega arhiva, statistike ter obveščanja o novostih in ponudbah. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da nemudoma prenehamo uporabljati vaše podatke za namene neposrednega trženja.

 

PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran risar.si je last podjetja Studio Risar, ki jo tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletni strani so last založbe oziroma podjetja Studio Risar in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez uradnega / pisnega dovoljenja našega podjetja.

Včasih se zgodi, da ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Vsa opozorila bomo sprejeli resno in takoj popravili objavljene informacije.

Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na naši spletni strani. Podjetje Studio Risar si pridržuje pravico do dnevne spremembe vsebin.

Z uporabo spletne strani risar.si obiskovalec oz. kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

 

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik spletne strani risar.si ob oddaji povpraševanja oz. naročila potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja.

V zvezi z morebitnimi spori se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Celju.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.